Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 40 (Search time: 0.029 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-10-12Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’яМлинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарстваКалник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia
2023-09-28Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарстваЛевків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, Mariia
2023-04-27Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війниРадзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2023-04-28Особливості здорового харчування в сучасних умовахПаска, Марія; Левчук, Алла; Paska, Mariia; Levchuk, Alla
2022Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухніБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2023Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарстваЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chirka, Vyacheslav; Paska, Maria
2023Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарстваФик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2023Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарстваНайда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
2023Особливості етнічних закладів і розвиток гастрономічного туризмуПаска, Марія; Боратинський, Олег; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Radzimovska, Olha