Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства

Ескіз недоступний

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants.

Опис

Ключові слова

українська кухня, індустрія гостинності, локальний виробник, популяризація, Ukrainian cuisine, local producer, hospitality industry, promotion

Бібліографічний опис

Фик Б. Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства / Богдан Фик, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 155–156.