Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства
Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants.
Опис
Ключові слова
українська кухня, індустрія гостинності, локальний виробник, популяризація, Ukrainian cuisine, local producer, hospitality industry, promotion
Бібліографічний опис
Фик Б. Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства / Богдан Фик, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 155–156.