Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214
Title: | Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Assortment and popularization of Lviv cuisine in restaurants |
Authors: | Фик, Богдан Паска, Марія Fyk, Bohdan Paska, Mariia |
Keywords: | українська кухня індустрія гостинності локальний виробник популяризація Ukrainian cuisine local producer hospitality industry promotion |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Фик Б. Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства / Богдан Фик, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 155–156. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214 |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1570-3122-1-SM (1).pdf | 192.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.