Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214
Title: Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства
Other Titles: Assortment and popularization of Lviv cuisine in restaurants
Authors: Фик, Богдан
Паска, Марія
Fyk, Bohdan
Paska, Mariia
Keywords: українська кухня
індустрія гостинності
локальний виробник
популяризація
Ukrainian cuisine
local producer
hospitality industry
promotion
Issue Date: 2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Фик Б. Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства / Богдан Фик, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 155–156.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1570-3122-1-SM (1).pdf192.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.