Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34990
Title: | Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства |
Other Titles: | Trends and prospects for the development of modern culinary trends for restaurants |
Authors: | Левків, Соломія-Марія Паска, Марія Levkiv, Solomiia-Mariia Paska, Mariia |
Keywords: | розвиток сучасних кулінарних трендів заклади ресторанного господарства development of modern culinary trends restaurants |
Issue Date: | 28-Sep-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Левків С.- М. Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я : зб. тез доп. ІІ Міжнар. студ. наук. конф. (28-29 вересня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 138–139. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34990 |
Appears in Collections: | "Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska.pdf | 273.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.