Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223
Title: | Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Expanding the assortment of low-calorie sauces in restaurants |
Authors: | Найда, Остап Паска, Марія Naida, Ostap Paska, Mariia |
Keywords: | низькокалорійні соуси індустрія гостинності локальний виробник продукти бджільництва low-calorie sauces hospitality industry local producer beekeeping products |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Найда О. Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 147. |
Abstract: | Мета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223 |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1565-3114-1-SM (1).pdf | 184.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.