Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства

Ескіз недоступний

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants.

Опис

Ключові слова

низькокалорійні соуси, індустрія гостинності, локальний виробник, продукти бджільництва, low-calorie sauces, hospitality industry, local producer, beekeeping products

Бібліографічний опис

Найда О. Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 147.