Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 40 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-01-21
Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
2022-01-24
Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Гузар, Уляна
;
Paska, Mariia
;
Huzar, Uliana
2022-01-21
Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві
Куцмида, Анастасія
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Basis principles rational balanced diet for athletes
Levchuk, Alla
;
Paska, Mariia
;
Левчук, Алла
;
Паска, Марія
2022-01-21
Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє
Калитин, Роксолана
;
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Kalytyn, Roksolana
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні
Карпова, Марта
;
Паска, Марія
;
Karpova, Marta
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу
Баль-Прилипко, Лариса
;
Паска, Марія
;
Бутенко, Анастасія
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Paska, Mariia
;
Butenko, Anastasiia
Discover
Author
37
Paska, Mariia
5
Boratynskyi, Oleh
5
Radzimovska, Olha
5
Боратинський, Олег
5
Радзімовська, Ольга
3
Hiletskyi, Ivan
3
Karpova, Marta
3
Naida, Ostap
3
Гілецький, Іван
3
Карпова, Марта
.
next >
Subject
4
впровадження
4
гастрономічний туризм
3
gastronomic tourism
3
hospitality industry
3
local producer
3
локальний виробник
3
популяризація
3
ресторанне господарства
3
ресторанне господарство
3
ресторанний бізнес
.
next >
Date issued
18
2023
17
2022
4
2021
1
2020
Has File(s)
40
true