Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31764
Title: Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму
Authors: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Boratynskyi, Oleh
Paska, Mariia
Keywords: етнічна кухня
гастотуристичні локації
мацик
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Боратинський О. Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму / Олег Боратинський Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С.13-15.
Abstract: Метою цієї роботи є аналіз концептуальних основ інноваційних чинників розвитку гастрономічного туризму на прикладі етнічної кухні.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31764
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Боратинський_Паска_Сучасні тенденції.pdf554.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.