Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31907
Title: Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Паска, Марія
Гузар, Уляна
Paska, Mariia
Huzar, Uliana
Keywords: унікальність
241 «Готельно-ресторанна справа»
підготовка фахівців
Issue Date: 24-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Марія Паска, Уляна Гузар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 314-316.
Abstract: Метою освітньо-професійної програми є якісна підготовка та кадрове забезпечення ерудованих і компетентних, з креативним мисленням професіоналів з готельно-ресторанної справи, здатних до швидкої адаптації в сучасному бізнес-середовищі, що сприяє їхній соціальній мобільності та стійкості на ринку праці, а також здійснення дослідницько-інноваційної діяльності функціонування індустрії гостинності України та за її межами.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31907
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Гузар_СТ.pdf559.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.