Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 42 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-10-12
Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я
Млинко, Остап
;
Паска, Марія
;
Mlynko, Ostap
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Калник, Олег
;
Паска, Марія
;
Kalnyk, Oleh
;
Paska, Mariia
2023-09-28
Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства
Левків, Соломія-Марія
;
Паска, Марія
;
Levkiv, Solomiia-Mariia
;
Paska, Mariia
2023-04-27
Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війни
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2023-04-28
Особливості здорового харчування в сучасних умовах
Паска, Марія
;
Левчук, Алла
;
Paska, Mariia
;
Levchuk, Alla
2022
Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2023
Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства
Чирка, В’ячеслав
;
Паска, Марія
;
Chirka, Vyacheslav
;
Paska, Maria
2023
Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства
Фик, Богдан
;
Паска, Марія
;
Fyk, Bohdan
;
Paska, Mariia
2023
Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
2023
Особливості етнічних закладів і розвиток гастрономічного туризму
Паска, Марія
;
Боратинський, Олег
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Boratynskyi, Oleh
;
Radzimovska, Olha
Discover
Author
39
Paska, Mariia
6
Radzimovska, Olha
6
Радзімовська, Ольга
5
Boratynskyi, Oleh
5
Боратинський, Олег
3
Hiletskyi, Ivan
3
Karpova, Marta
3
Naida, Ostap
3
Гілецький, Іван
3
Карпова, Марта
.
next >
Subject
4
впровадження
4
гастрономічний туризм
4
ресторанний бізнес
3
gastronomic tourism
3
hospitality industry
3
local producer
3
restaurant business
3
локальний виробник
3
популяризація
3
ресторанне господарства
.
next >
Date issued
18
2023
17
2022
4
2021
2
2024
1
2020