Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.058 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-10-06Сучасні інновації у нутриціологіїПетришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana
2022-10-06Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia
2022-01-21Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Ланиця, Ірина; Petryshyn, Nataliia; Lanytsia, Iryna
2022-01-21Упровадження новітніх технологій обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia
2023-10-12Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремівПетришин, Наталія; Леготін, Анатолій; Petryshyn, Nataliia; Lehotin, Anatolii
2023-10-12Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia
2023-10-12Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посудіПетришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana
2023-10-12Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристівДуліба-Андрусишин, Олена; Петришин, Наталія; Duliba-Andrusyshyn, Olena; Petryshyn, Nataliia
2023-10-12Інноваційні форми візуалізації дизайну закладів ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia