Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33305
Title: Сучасні інновації у нутриціології
Other Titles: Modern innovations in nutrition
Authors: Петришин, Наталія
Назар, Мар’яна
Petryshyn, Nataliia
Nazar, Mariana
Keywords: інновації
нутриціологія
конкурентоспроможність
innovation
nutrition
competitiveness
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 186-187.
Abstract: Мета роботи полягала в дослідженні ефективності використання квітів у кулінарії. The purpose of the work was to study the effectiveness of use flowers in cooking.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33305
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
петришин.pdf94.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.