Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-26 of 26 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-10-12
Перспективи розвитку стрітфудів в умовах сьогодення
Шафір, Поліна
;
Паска, Марія
;
Shafir, Polina
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
Німець, Андрій
;
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Nimets, Andrii
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів
Найда, Остап
;
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Teslia, Olha
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я
Млинко, Остап
;
Паска, Марія
;
Mlynko, Ostap
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Калник, Олег
;
Паска, Марія
;
Kalnyk, Oleh
;
Paska, Mariia
Discover
Author
26
Паска, Марія
3
Boratynskyi, Oleh
3
Hiletskyi, Ivan
3
Боратинський, Олег
3
Гілецький, Іван
3
Тесля, Ольга
2
Chyrka, Viacheslav
2
Karpova, Marta
2
Naida, Ostap
2
Nimets, Andrii
.
next >
Subject
4
впровадження
3
ресторанне господарства
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
2
gastronomic tourism
2
popularization
2
spicy and aromatic raw materials
2
автентичні страви
2
бойківська кухня
2
вимоги
.
next >
Date issued
15
2022
11
2023
Has File(s)
26
true