Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 14 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-10-06
Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війни
Гуль, Яна
;
Гузар, Уляна
;
Hul, Yana
;
Uliana, Huzar
2022-10-06
Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України
Островська, Галина
;
Ostrovska, Halyna
2022-10-06
Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу
Чирка, В’ячеслав
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Ресторанний бізнес під час війни
Полотай, Богдана
;
Polotai, Bohdana
2022-10-06
Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Рябенька, Марина
;
Лук’янець, Алла
;
Riabenka, Maryna
;
Lukianets, Alla
2023-10-12
Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі
Малюта, Людмила
;
Галицька, Ірина
;
Яремко, Діана
;
Maliuta, Liudmyla
;
Halytska, Iryna
;
Yaremko, Diana
2023-10-12
Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу
Мазуркевич, Ірина
;
Mazurkevych, Iryna
2023-10-12
Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
Черевична, Наталія
;
Подушко, Юлія
;
Cherevychna, Nataliia
;
Podushko, Yuliia
2023-10-12
Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
Ковтун, Аліна
;
Бортнічук, Олег
;
Шаран, Лариса
;
Kovtun, Alina
;
Bortnichuk, Oleh
;
Sharan, Larysa
2023-10-12
Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства
Галенко, Олег
;
Федченко, Ольга
;
Halenko, Oleh
;
Fedchenko, Olha
Discover
Author
2
Davydova, Oksana
2
Давидова, Оксана
1
Bondarevskyi, Arkadii
1
Bortnichuk, Oleh
1
Brykova, Tetiana
1
Cherevychna, Nataliia
1
Chyrka, Viacheslav
1
Fedchenko, Olha
1
Halenko, Oleh
1
Halytska, Iryna
.
next >
Subject
10
ресторанний бізнес
3
ресторанне господарство
3
інновації
2
competitiveness
2
hospitality industry
2
innovation
2
service
2
конкурентоспроможність
2
послуга
2
індустрія гостинності
.
next >
Date issued
9
2023
5
2022
Has File(s)
14
true