Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829
Title: Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу
Other Titles: Study of the essence and components of material and technical support at enterprises of the restaurant business
Authors: Мазуркевич, Ірина
Mazurkevych, Iryna
Keywords: матеріально-технічне забезпечення
заклад ресторанного господарства
ресторанний бізнес
material and technical support
restaurant business
institution restaurant business
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Мазуркевич І. Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу / Ірина Мазуркевич // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 327–330.
Abstract: Метою написання даного дослідження є дослідження сутності матеріально-технічного забезпечення підприємств ресторанного бізнесу з урахуванням їх функціонального призначення. The purpose of writing this study is to study the essence material and technical support of restaurant enterprises business, taking into account their functional purpose.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Iryna Mazurkevych.pdf627.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.