Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829
Title: | Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Study of the essence and components of material and technical support at enterprises of the restaurant business |
Authors: | Мазуркевич, Ірина Mazurkevych, Iryna |
Keywords: | матеріально-технічне забезпечення заклад ресторанного господарства ресторанний бізнес material and technical support restaurant business institution restaurant business |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Мазуркевич І. Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу / Ірина Мазуркевич // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 327–330. |
Abstract: | Метою написання даного дослідження є дослідження сутності матеріально-технічного забезпечення підприємств ресторанного бізнесу з урахуванням їх функціонального призначення. The purpose of writing this study is to study the essence material and technical support of restaurant enterprises business, taking into account their functional purpose. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Iryna Mazurkevych.pdf | 627.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.