Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-18Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантинуМаслійчук, О.; Masliichuk, O.
2022-10-06Стиль страв молекулярної кухніГузенко, Ірина; Радзімовська, Ольга; Huzenko, Iryna; Radzimovska, Olha
2022-10-06Current trends of creating menu in restaurant business establishmentsTomalia, Tetiana; Halmiz, Yulia; Халміз, Юлія; Томалія, Тетяна
2022-10-06Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовахНікітіна, Тетяна; Nikitina, Tetiana
2022-10-06Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарстваКирпіченкова, Оксана; Стахурська, Лілія; Kyrpichenkova, Oksana; Stakhurska, Liliia
2022-10-06Analysis of the hospitality industry in western Ukraine during the warHrafska, Oryslava; Bodnar, Roman; Графська, Орислава; Боднар, Роман
2022-10-06Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесуРябенька, Марина; Лук’янець, Алла; Riabenka, Maryna; Lukianets, Alla
2022-10-06Актуальність корпоративної соціальної відповідальності в галузі гостинності в умовах війниПавленчик, Наталія; Лешко, Христина; Pavlenchyk, Nataliia; Leshko, Khrystyna
2022-01-21Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Ланиця, Ірина; Petryshyn, Nataliia; Lanytsia, Iryna
2022-01-21Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Карпова, Марта; Paska, Mariia; Karpova, Marta