Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 115 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-10-12
Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення
Галенко, Олег
;
Кушнір, Тарас
;
Halenko, Oleh
;
Kushnir, Taras
2023-10-12
Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa
Давидова, Оксана
;
Зінченко, Катерина
;
Davydova, Oksana
;
Zinchenko, Kateryna
2023-10-12
Крафтове виноробство в Україні
Загоруй, Оксана
;
Пушка, Ольга
;
Zahorui, Oksana
;
Pushka, Olha
2023-10-12
Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів
Найда, Остап
;
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Teslia, Olha
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD
Strashynsky, Igor
;
Hrytsai, Maksym
;
Kosiuk, Olha
;
Страшінський, Ігор
;
Грицай, Максим
;
Косюк, Ольга
2023-10-12
Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я
Млинко, Остап
;
Паска, Марія
;
Mlynko, Ostap
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Калник, Олег
;
Паска, Марія
;
Kalnyk, Oleh
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Переваги екологічних практик в індустрії гостинності
Якименко-Терещенко, Наталія
;
Стальмаков, Микита
;
Булгаков, Станіслав
;
Yakymenko-Tereshchenko, Nataliia
;
Stalmakov, Mykyta
;
Bulhakov, Stanislav
2023-10-12
Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa
Galenko, Oleg
;
Belinskiy, Oleksandr
;
Галенко, Олег
;
Белінський, Олександр
2023-10-12
Про важливість впровадження інноваційних технологій у вітчизняних закладах ресторанного господарства
Брикова, Тетяна
;
Brykova, Tetiana
Discover
Author
11
Paska, Mariia
11
Паска, Марія
7
Hrafska, Oryslava
7
Графська, Орислава
6
Huzar, Uliana
6
Гузар, Уляна
5
Petryshyn, Nataliia
5
Петришин, Наталія
4
Davydova, Oksana
4
Давидова, Оксана
.
next >
Subject
9
restaurant business
9
індустрія гостинності
8
innovation
8
розвиток
7
hotel and restaurant business
7
сфера гостинності
6
development
6
hospitality industry
6
war
6
війна
.
next >
Has File(s)
115
true