Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-26 of 26 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-10-12
Перспективи розвитку стрітфудів в умовах сьогодення
Шафір, Поліна
;
Паска, Марія
;
Shafir, Polina
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
Німець, Андрій
;
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Nimets, Andrii
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів
Найда, Остап
;
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Teslia, Olha
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я
Млинко, Остап
;
Паска, Марія
;
Mlynko, Ostap
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Калник, Олег
;
Паска, Марія
;
Kalnyk, Oleh
;
Paska, Mariia
Discover
Author
26
Паска, Марія
3
Boratynskyi, Oleh
3
Hiletskyi, Ivan
3
Боратинський, Олег
3
Гілецький, Іван
3
Тесля, Ольга
2
Chyrka, Viacheslav
2
Karpova, Marta
2
Naida, Ostap
2
Nimets, Andrii
.
next >
Subject
4
впровадження
3
ресторанне господарства
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
2
gastronomic tourism
2
popularization
2
spicy and aromatic raw materials
2
автентичні страви
2
бойківська кухня
2
вимоги
.
next >
Date issued
15
2022
11
2023