Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 130 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-28
Кролівництво : біологічні основи та м'ясна продуктивність
Кравців, Р. Й.
;
Личук, М. Г.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Lychuk, M. H.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
Вплив мікроелементів на антиоксидантний захист бугайців
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
Динаміка зміни кислотного числа при рафінації олії
Лукін, М.
;
Паска, М. З.
;
Lukin, M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-03
Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини
Мосійчук, Г.
;
Марчук, А.
;
Варивода, Ю. Ю.
;
Паска, М. З.
;
Mosiichuk, H.
;
Marchuk, A.
;
Varyvoda, Yu. Yu.
;
Paska, M. Z.
2020-11-03
Підвищення функціональних властивостей майонезу збагаченого олією пшеничних зародків
Балабаш, М.
;
Паска, М. З.
;
Balabash, M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-03
Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру
Кобрин, О.
;
Паска, М. З.
;
Kobryn, O.
;
Paska, M. Z.
2020-11-03
Органолептична оцінка якості варених ковбас
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-23
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Moldavanova, L. K.
2020-11-23
Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-23
Проектування підприємництв олійно-жирової галузі з основами САПР : метод. рек. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Ощипок, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Oshchypok, I. M.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
127
Paska, M. Z.
36
Lychuk, M. H.
36
Личук, М. Г.
29
Kravtsiv, R. Y.
29
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Bilenchuk, R. V.
.
next >
Subject
20
бугайці
14
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
12
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
9
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
7
яловичина
6
залізо
.
next >