Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27471
Title: Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")
Authors: Паска, М. З.
Мартинюк, І. О.
Молдаванова, Л. К.
Paska, M. Z.
Martyniuk, I. O.
Moldavanova, L. K.
Keywords: дипломна робота
методичні рекомендації
напрямок "Харчова технологія та інженерія"
освітньо-кваліфікаційний рівень - спеціаліст
Issue Date: 23-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст") / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К. - Львів, 2011. - 39 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27471
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
дипломні_роботи_Паска_2011.pdf649.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.