Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27471
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМартинюк, І. О.-
dc.contributor.authorМолдаванова, Л. К.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMartyniuk, I. O.-
dc.contributor.authorMoldavanova, L. K.-
dc.date.accessioned2020-11-23T09:32:54Z-
dc.date.available2020-11-23T09:32:54Z-
dc.date.issued2020-11-23-
dc.identifier.citationПаска М. З. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст") / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К. - Львів, 2011. - 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27471-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectнапрямок "Харчова технологія та інженерія"uk_UA
dc.subjectосвітньо-кваліфікаційний рівень - спеціалістuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
дипломні_роботи_Паска_2011.pdf649.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.