Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27471
Title: | Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст") |
Authors: | Паска, М. З. Мартинюк, І. О. Молдаванова, Л. К. Paska, M. Z. Martyniuk, I. O. Moldavanova, L. K. |
Keywords: | дипломна робота методичні рекомендації напрямок "Харчова технологія та інженерія" освітньо-кваліфікаційний рівень - спеціаліст |
Issue Date: | 23-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст") / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К. - Львів, 2011. - 39 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27471 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
дипломні_роботи_Паска_2011.pdf | 649.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.