Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27187
Title: | Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини |
Authors: | Мосійчук, Г. Марчук, А. Варивода, Ю. Ю. Паска, М. З. Mosiichuk, H. Marchuk, A. Varyvoda, Yu. Yu. Paska, M. Z. |
Keywords: | м'ясні напівфабрикати використання нетрадиційної сировини |
Issue Date: | 3-Nov-2020 |
Citation: | Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини / Мосійчук Г., Марчук А., Варивода Ю. Ю., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 46-48. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27187 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Студ_конф_2008_1.pdf | 148.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.