Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМосійчук, Г.-
dc.contributor.authorМарчук, А.-
dc.contributor.authorВаривода, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorMosiichuk, H.-
dc.contributor.authorMarchuk, A.-
dc.contributor.authorVaryvoda, Yu. Yu.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-03T07:48:17Z-
dc.date.available2020-11-03T07:48:17Z-
dc.date.issued2020-11-03-
dc.identifier.citationПідвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини / Мосійчук Г., Марчук А., Варивода Ю. Ю., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 46-48.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27187-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectвикористання нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.titleПідвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студ_конф_2008_1.pdf148.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.