Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27187
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мосійчук, Г. | - |
dc.contributor.author | Марчук, А. | - |
dc.contributor.author | Варивода, Ю. Ю. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Mosiichuk, H. | - |
dc.contributor.author | Marchuk, A. | - |
dc.contributor.author | Varyvoda, Yu. Yu. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T07:48:17Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T07:48:17Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-03 | - |
dc.identifier.citation | Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини / Мосійчук Г., Марчук А., Варивода Ю. Ю., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 46-48. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27187 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | використання нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.title | Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Студ_конф_2008_1.pdf | 148.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.