Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27187
Title: Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини
Authors: Мосійчук, Г.
Марчук, А.
Варивода, Ю. Ю.
Паска, М. З.
Mosiichuk, H.
Marchuk, A.
Varyvoda, Yu. Yu.
Paska, M. Z.
Keywords: м'ясні напівфабрикати
використання нетрадиційної сировини
Issue Date: 3-Nov-2020
Citation: Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини / Мосійчук Г., Марчук А., Варивода Ю. Ю., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 46-48.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27187
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студ_конф_2008_1.pdf148.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.