Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478
Title: Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Keywords: самостійна робота
методичні рекомендації
технології м'ясних продуктів
Issue Date: 23-Nov-2020
Citation: Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2007. - 48 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
самост_фіз.хім.та біох.Паска_2007.pdf420.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.