Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478
Title: | Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Ощипок, І. М. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Oshchypok, I. M. |
Keywords: | самостійна робота методичні рекомендації технології м'ясних продуктів |
Issue Date: | 23-Nov-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2007. - 48 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
самост_фіз.хім.та біох.Паска_2007.pdf | 420.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.