Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Ощипок, І. М. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Oshchypok, I. M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T11:30:40Z | - |
dc.date.available | 2020-11-23T11:30:40Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-23 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2007. - 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | технології м'ясних продуктів | uk_UA |
dc.title | Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
самост_фіз.хім.та біох.Паска_2007.pdf | 420.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.