Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorOshchypok, I. M.-
dc.date.accessioned2020-11-23T11:30:40Z-
dc.date.available2020-11-23T11:30:40Z-
dc.date.issued2020-11-23-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2007. - 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectтехнології м'ясних продуктівuk_UA
dc.titleФізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
самост_фіз.хім.та біох.Паска_2007.pdf420.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.