Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-29 of 29 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-19
Ulepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórek
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Wartość odżywcza i wlaściwości funkcjonalne wołowiny wzbogacanej związkami biologicznie aktywnymi
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-10
Вміст пігментів у яловичині із специфічним розвитком автолітичних процесів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Вплив важких металів на харчові властивості жирів та розробка технології їх виведення
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Організація навчання студентів. ЇЇ форми та види
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-10
Improvement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactulose
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-10
Improving the technoly of cooked sausages using multifunctional addivities
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
Discover
Author
2
Маслійчук, О.
1
Korkuna, Oryslava
1
Kulyk, Oksana
1
Masliichuk, O.
1
Oshchypok, Ihor
1
Potopa, Kateryna
1
Zhuk, Oleksandr
1
Жук, Олександр
1
Коркуна, Орислава
1
Кулик, Оксана
.
next >
Subject
16
кафедра готельно-ресторанного біз...
2
nutritive value
2
technology
2
вміст пігментів
1
beef
1
beet fiber
1
boiled sauges
1
cooked sausage
1
laktusan
1
mayonnaise
.
next >