Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27124
Title: Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: вміст пігментів
м'ясо, одержане від тварин різного віку
якість м'яса
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 29-Oct-2020
Publisher: Паска Марія
Citation: Паска М. Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук, Н. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. Гжицького. - 2008. - Т. 10, № 3 (38). - С. 218-221.
Abstract: У статті наведено порівняльну оцінку якості м'яса з ознаками NOR, PSE та DFD.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27124
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_2008 (1).pdf346.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.