Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27124
Title: | Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | вміст пігментів м'ясо, одержане від тварин різного віку якість м'яса кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 29-Oct-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Паска М. Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук, Н. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. Гжицького. - 2008. - Т. 10, № 3 (38). - С. 218-221. |
Abstract: | У статті наведено порівняльну оцінку якості м'яса з ознаками NOR, PSE та DFD. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27124 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_2008 (1).pdf | 346.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.