Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-10-29T10:18:41Z-
dc.date.available2020-10-29T10:18:41Z-
dc.date.issued2020-10-29-
dc.identifier.citationПаска М. Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук, Н. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. Гжицького. - 2008. - Т. 10, № 3 (38). - С. 218-221.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27124-
dc.description.abstractУ статті наведено порівняльну оцінку якості м'яса з ознаками NOR, PSE та DFD.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjectвміст пігментівuk_UA
dc.subjectм'ясо, одержане від тварин різного вікуuk_UA
dc.subjectякість м'ясаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleЗагальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозріванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_2008 (1).pdf346.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.