Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27124
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T10:18:41Z | - |
dc.date.available | 2020-10-29T10:18:41Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-29 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук, Н. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. Гжицького. - 2008. - Т. 10, № 3 (38). - С. 218-221. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27124 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено порівняльну оцінку якості м'яса з ознаками NOR, PSE та DFD. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Паска Марія | uk_UA |
dc.subject | вміст пігментів | uk_UA |
dc.subject | м'ясо, одержане від тварин різного віку | uk_UA |
dc.subject | якість м'яса | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_2008 (1).pdf | 346.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.