Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27333
Title: Improving the technoly of cooked sausages using multifunctional addivities
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: soybean concentrate
potato starch
cooked sausage
physico chemical method
Issue Date: 10-Nov-2020
Publisher: Паска Марія
Citation: Paska M. Improving the technoly of cooked sausages using multifunctional addivities / A. Shal, M Paska // III Międzynarodowa sesja kól naucowych.Krakow. – Krakowie : Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kollataja w Krakowie, 2014. – Р. 95..
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27333
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Poland_statti_2014_Paska.pdf337.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.