Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27333
Title: | Improving the technoly of cooked sausages using multifunctional addivities |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | soybean concentrate potato starch cooked sausage physico chemical method |
Issue Date: | 10-Nov-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Paska M. Improving the technoly of cooked sausages using multifunctional addivities / A. Shal, M Paska // III Międzynarodowa sesja kól naucowych.Krakow. – Krakowie : Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kollataja w Krakowie, 2014. – Р. 95.. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27333 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Poland_statti_2014_Paska.pdf | 337.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.