Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27327
Title: Improvement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactulose
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: technology
boiled sauges
beet fiber
laktusan
nutritive value
quality
Issue Date: 10-Nov-2020
Publisher: Паска Марія
Citation: Рaska M. Improvement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactulose / Hrytsyniak M., Koval H., Paska M. // Kola Naukowego Technologow Zywnosci. Krakow. – Krakowie : Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kollataja w Krakowie, 2015. – Р. 111.1.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27327
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Статті_Польша_Паска_1.pdf366.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.