Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-11-10T10:27:40Z-
dc.date.available2020-11-10T10:27:40Z-
dc.date.issued2020-11-10-
dc.identifier.citationРaska M. Improvement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactulose / Hrytsyniak M., Koval H., Paska M. // Kola Naukowego Technologow Zywnosci. Krakow. – Krakowie : Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kollataja w Krakowie, 2015. – Р. 111.1.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27327-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectboiled saugesuk_UA
dc.subjectbeet fiberuk_UA
dc.subjectlaktusanuk_UA
dc.subjectnutritive valueuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleImprovement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactuloseuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Статті_Польша_Паска_1.pdf366.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.