Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27327
Title: | Improvement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactulose |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | technology boiled sauges beet fiber laktusan nutritive value quality |
Issue Date: | 10-Nov-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Рaska M. Improvement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactulose / Hrytsyniak M., Koval H., Paska M. // Kola Naukowego Technologow Zywnosci. Krakow. – Krakowie : Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kollataja w Krakowie, 2015. – Р. 111.1. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27327 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Статті_Польша_Паска_1.pdf | 366.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.