Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27139
Title: Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
січені напівфабрикати
склад напівфабрикатів
м'ясний фарш
Issue Date: 29-Oct-2020
Publisher: Паска Марія
Citation: Паска М. Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук // Мясной бизнес. - 2007. - № 4. - С. 105
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27139
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска 2007_4.pdf459.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.