Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27139
Title: | Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу січені напівфабрикати склад напівфабрикатів м'ясний фарш |
Issue Date: | 29-Oct-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Паска М. Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук // Мясной бизнес. - 2007. - № 4. - С. 105 |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27139 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска 2007_4.pdf | 459.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.