Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27139
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T12:34:24Z | - |
dc.date.available | 2020-10-29T12:34:24Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-29 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук // Мясной бизнес. - 2007. - № 4. - С. 105 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27139 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Паска Марія | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | січені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | склад напівфабрикатів | uk_UA |
dc.subject | м'ясний фарш | uk_UA |
dc.title | Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска 2007_4.pdf | 459.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.