Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-10-29T12:34:24Z-
dc.date.available2020-10-29T12:34:24Z-
dc.date.issued2020-10-29-
dc.identifier.citationПаска М. Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук // Мясной бизнес. - 2007. - № 4. - С. 105uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27139-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectсклад напівфабрикатівuk_UA
dc.subjectм'ясний фаршuk_UA
dc.titleТрадиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска 2007_4.pdf459.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.