Програми практик : [41] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 41
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-01-31Програма педагогічної практики здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, спеціальність 242 - «Туризм»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Відділ аспірантури та докторантури
2021-05-26Програма педагогічної практики здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії (PhD), спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»Бас, О. А.; Bas, O. A.; Відділ аспірантури та докторантури
2021-05-25Програма педагогічної практики здобувачів третього рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014.11 - Середня освіта (фізична культура), форми навчання : денна, вечірня, заочнаВідділ аспірантури та докторантури
2021-05-25Програма педагогічної практики аспірантів спеціальність 017 - «Фізична культура і спорт»Відділ аспірантури та докторантури
2021-03-29Наскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освітиГузар, У. Є.; Паска, М. З.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Програма і методичні вказівки для проходження переддипломної практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 МенеджментГуль, І. Г.; Павленчик, Н. Ф.; Холявка, В. З.; Hul, I. H.; Pavlenchyk, N. F.; Kholiavka, V. Z.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-03-01Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Радзімовська, О. В.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Radzimovska, O. V.; Paska, M. Z.; Huzar, U.Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-19Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 МенеджментПавленчик, Н. Ф.; Гуцуляк, В. Р.; Баранівська, Х. С.; Pavlenchyk, N. F.; Hutsuliak, V. R.; Baranivska, Kh. S.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-19Програма та методичні вказівки щодо проходження переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 МенеджментПавленчик, Н. Ф.; Гуль, І. Г.; Баранівська, Х. С.; Павленчик, А. О.; Pavlenchyk, N. F.; Hul, I. H.; Baranivska, Kh. S.; Pavlenchyk, A. O.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-19Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 МенеджментПавленчик, Н. Ф.; Гуцуляк, В. Р.; Баранівська, Х. С.; Pavlenchyk, N. F.; Hutsuliak, V. R.; Baranivska, Kh. S.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-15Програма і методичні вказівки для проходження виробничої пракики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 „Менеджмент”Гуль, І, Г.; Холявка, В. З.; Павленчик, Н. Ф.; Hul, I. H.; Kholiavka, V. Z.; Pavlenchyk, N. F.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-01-29Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Коркуна, О. І.; Іжевська, О. П.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z..; Huzar, U. Ye.; Korkuna, O. I.; Izhevska, O. P.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-29Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-11-02Робоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-05-18Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняГузар, Уляна; Голод, Андрій; Паска, Марія; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Радзімовська, Ольга; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-24Програма виробничої практики для студентів IV курсу факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Кафедра готельно-ресторанного бізнесу; Радзімовська, Ольга; Radzimovska, Olha
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 41