Програми практик

Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/10678

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 20 з 45
  • Документ
    Програма реабілітаційної практики для студентів IІІ курсу факультету фізичної культури і спорту та факультету післядипломної та заочної освіти, 017 «Фізична культура і спорт» (ОПП: «Фізкультурно-спортивна реабілітація»)
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Будзин, Віра; Жарська, Наталія; Рибчич, Іван; Кафедра фізкультурно-спортивної реабілітації та спортивної медицини
    Метою практики є оволодіння сучасними методами і формами організації роботи у сфері фізичної культури і спорту, зокрема у фізкультурноспортивній реабілітації та формування, на основі отриманих в процесі навчання в Університеті знань, професійних вмінь і навичок фахівців, що залучаються до фізкультурно-спортивної реабілітації, здатності приймати самостійні рішення при роботі в реальних умовах, виховання потреби систематично оновлювати свої знання і творчо їх застосовувати у практичній діяльності.
  • Документ
    Програма професійно-орієнтованої практики для студентів IV курсу, факультету фізичної культури і спорту та факультету післядипломної та заочної освіти, 017 «Фізична культура і спорт» (ОПП: «Фізкультурно-спортивна реабілітація»)
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Будзин, Віра; Жарська, Наталія; Рибчич, Іван; Кафедра фізкультурно-спортивної реабілітації та спортивної медицини
    Метою практики є оволодіння сучасними методами і формами організації роботи у сфері фізичної культури і спорту, зокрема у фізкультурно-спортивній реабілітації та формування, на основі отриманих в процесі навчання в Університеті знань, професійних вмінь і навичок фахівців, що залучаються до фізкультурно-спортивної реабілітації, здатності приймати самостійні рішення при роботі в реальних умовах, виховання потреби систематично оновлювати свої знання і творчо їх застосовувати у практичній діяльності.
  • Документ
    Програма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска, Марія; Гузар, Уляна; Тесля, Ольга; Paska, Mariia; Huzar, Uliana; Teslia, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства. The main goal of practical training of students is to systematize, deepen and consolidate theoretical knowledge of students in special disciplines, master practical skills and abilities related to the performance of professional duties of the management staff of the hotel and restaurant industry.
  • Документ
    Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022) Паска, Марія; Гузар, Уляна; Графська, Орислава; Іжевська, Орися; Петришин, Наталія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Huzar, Uliana; Hrafska, Oryslava; Izhevska, Orysia; Petryshyn, Nataliia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Програма і методичні рекомендації «Переддипломна практика» можуть бути корисними науково-педагогічним і педагогічним працівникам, магістрам, студентам економічних спеціальностей, усім, хто цікавиться проблемами організації та проведення переддипломної практики. The program and methodical recommendations "Pre-diploma practice" can be useful to scientific and pedagogical workers, masters, students of economic specialties, everyone who is interested in the problems organizing and conducting pre-diploma practice.
  • Документ
    Програма педагогічної практики здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, спеціальність 242 - «Туризм»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-31) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Відділ аспірантури та докторантури
    Метою практики є забезпечити розвиток професійно-педагогічних компетентностей майбутніх докторів філософії (PhD) необхідних для викладацької роботи у ЗВО, зокрема за спеціальністю 242 «Туризм».
  • Документ
    Програма педагогічної практики здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії (PhD), спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-05-26) Бас, О. А.; Bas, O. A.; Відділ аспірантури та докторантури
    Метою практики є забезпечити розвиток професійно-педагогічних компетентностей майбутніх докторів філософії (PhD) проводити викладацьку роботу у ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації відповідно для спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія».
  • Документ
    Програма педагогічної практики здобувачів третього рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014.11 - Середня освіта (фізична культура), форми навчання : денна, вечірня, заочна
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-05-25) Відділ аспірантури та докторантури
    Педагогічна практика входить до обсягу обов’язкових компонентів освітньої-наукової програми. Вона проходить у 4 семестрі денної форми навчання. Відповідно до навчального плану педагогічній практиці відведено 3 кредити. Загальна кількість годин – 90 год. Вид контролю – залік. Педагогічна практика аспірантів є складовою частиною процесу підготовки фахівців до практичної (викладацької) діяльності у ЗВО. Зміст педагогічної практики, її завдання та система організації логічно поєднані із вивчення теоретичного матеріалу дисциплін освітньої складової, з науковою діяльністю. Завдання практики реалізуються шляхом ознайомлення з структурою і змістом роботи закладів вищої освіти та їх структурних підрозділів, ознайомлення з організацією навчального процесу студентів. Формування програмних компетентностей: В результаті проходження педагогічної практики аспіранти здобудуть та вдосконалять необхідні загальні та фахові компетентності для здійснення науково-педагогічної та організаційної роботи у галузі освіти.
  • Документ
    Програма педагогічної практики аспірантів спеціальність 017 - «Фізична культура і спорт»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-05-25) Відділ аспірантури та докторантури
    Педагогічна практика аспірантів є складовою частиною процесу підготовки фахівців до практичної (викладацької) діяльності у ЗВО. Зміст педагогічної практики, її завдання та система організації логічно поєднані із вивчення теоретичного матеріалу дисциплін освітньої складової, з науковою діяльністю. Завдання практики реалізуються шляхом ознайомлення з структурою і змістом роботи закладів вищої освіти та їх структурних підрозділів, ознайомлення з організацією навчального процесу студентів.
  • Документ
    Наскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-29) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.
  • Документ
    Програма і методичні вказівки для проходження переддипломної практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-29) Гуль, І. Г.; Павленчик, Н. Ф.; Холявка, В. З.; Hul, I. H.; Pavlenchyk, N. F.; Kholiavka, V. Z.; Кафедра економіки та менеджменту
    Переддипломна практика є невід'ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки магістрів зі спеціальності 073 Менеджмент. Вона становить важливу та обов'язкову ланку в підготовці висококваліфікованих спеціалістів до майбутньої діяльності за фахом, забезпечуючи їх відповідність зростаючим вимогам роботодавців та власну конкурентоспроможність на ринку праці.
  • Документ
    Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-01) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.
  • Документ
    Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Радзімовська, О. В.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Radzimovska, O. V.; Paska, M. Z.; Huzar, U.Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.
  • Документ
    Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.
  • Документ
    Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-19) Павленчик, Н. Ф.; Гуцуляк, В. Р.; Баранівська, Х. С.; Pavlenchyk, N. F.; Hutsuliak, V. R.; Baranivska, Kh. S.; Кафедра економіки та менеджменту
    Метою виробничої практики є : - поглиблення та закріплення набутих теоретичних знань з основних професійно орієнтованих дисциплін; - опанування сучасними прийомами та методами прийняття управлінських рішень; - вміння застосовувати теоретичні положення, методичний інструментарій, передовий досвід підприємництва до умов діяльності конкретного підприємства; - закріплення практичних навичок проведення економічного дослідження, формування його інформаційного, правового та методичного забезпечення; - розроблення пропозицій щодо впровадження новітніх технологій управління підприємством.
  • Документ
    Програма та методичні вказівки щодо проходження переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-19) Павленчик, Н. Ф.; Гуль, І. Г.; Баранівська, Х. С.; Павленчик, А. О.; Pavlenchyk, N. F.; Hul, I. H.; Baranivska, Kh. S.; Pavlenchyk, A. O.; Кафедра економіки та менеджменту
    Метою переддипломної практики є : - поглиблення та закріплення набутих теоретичних знань з основних професійно орієнтованих дисциплін; - опанування сучасними прийомами та методами прийняття управлінських рішень; - розроблення пропозицій щодо впровадження новітніх технологій управління підприємством; - креативне застосування знань під час вирішення проблем у практичній діяльності при реалізації функцій менеджменту.
  • Документ
    Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-19) Павленчик, Н. Ф.; Гуцуляк, В. Р.; Баранівська, Х. С.; Pavlenchyk, N. F.; Hutsuliak, V. R.; Baranivska, Kh. S.; Кафедра економіки та менеджменту
    Метою виробничої практики є : - поглиблення та закріплення набутих теоретичних знань з основних професійно орієнтованих дисциплін; - опанування сучасними прийомами та методами прийняття управлінських рішень; - вміння застосовувати теоретичні положення, методичний інструментарій, передовий досвід підприємництва до умов діяльності конкретного підприємства; - закріплення практичних навичок проведення економічного дослідження, формування його інформаційного, правового та методичного забезпечення; - розроблення пропозицій щодо впровадження новітніх технологій управління підприємством.
  • Документ
    Програма і методичні вказівки для проходження виробничої пракики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 „Менеджмент”
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15) Гуль, І, Г.; Холявка, В. З.; Павленчик, Н. Ф.; Hul, I. H.; Kholiavka, V. Z.; Pavlenchyk, N. F.; Кафедра економіки та менеджменту
    Програма і методичні рекомендації для проходження виробничої практики є навчально-методичним документом, що визначає загальні питання організації, зміст і порядок проходження та підведення підсумків практики, згідно з яким розраховується навчальне навантаження і регламентується діяльність керівників практики від закладу вищої освіти, керівників від підприємств і студентів упродовж періоду її проходження.
  • Документ
    Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Коркуна, О. І.; Іжевська, О. П.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z..; Huzar, U. Ye.; Korkuna, O. I.; Izhevska, O. P.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою переддипломної практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. Під час проходження переддипломної практики студенти повинні ознайомитись та проаналізувати організаційну структуру та тип підприємства готельно-ресторанної індустрії, особливості його діяльності в умовах ринку, реалізацію функцій управління, особливості комунікаційного процесу, кадрову роботу, модель забезпечення якості готельно-ресторанних послуг, вміти проектувати основні об’єкти готельно-ресторанного бізнесу та устаткування й обладнання для них, обґрунтовувати інноваційні рішення стосовно розвитку об’єкта дослідження.
  • Документ
    Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.
  • Документ
    Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
    (Львів, 2021-01-18) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.