Програми практик
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/10678
Переглянути
Перегляд Програми практик за Назва
Зараз показуємо 1 - 20 з 45
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.Документ Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-18) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.Документ Зразки звітної документації з практики(2018-12-10) Кафедра теорії спорту та фізичної культуриДокумент Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-01-20) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуУ методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проходження виробничої практики. Обґрунтовано мету та завдання виробничої практики, представлено структуру виробничої практики, наведено основні вимоги, щодо підсумкового контролю, форма оформлення звіту та щоденника, список використаної літератури.Документ Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» для студентів І курсу факультету туризму спеціальності 242 «Туризм» рівня вищої освіти «бакалавр»(2020-02-17) Лабарткава, Валентина; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризмуНавчальна практика «Вступ до фаху» є невід’ємною важливою складовою практичної підготовки і є важливим етапом підготовки висококваліфікованих фахівців в галузі туризму. Проведення практики має забезпечити подальше поглиблення та закріплення теоретичних знань для всебічного застосування їх у процесі практичної, наукової, дослідницької діяльності в закладах освіти та на підприємствах різної форми власності, де необхідні фахівці з туризму.Документ Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2019-12-13) Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного господарстваДокумент Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2019-12-13) Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного господарства.Документ Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа(Львів, 2021-01-18) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.Документ Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання(2020-05-18) Гузар, Уляна; Голод, Андрій; Паска, Марія; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Радзімовська, Ольга; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості студентів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів.Документ Наскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-29) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.Документ Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022) Паска, Марія; Гузар, Уляна; Графська, Орислава; Іжевська, Орися; Петришин, Наталія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Huzar, Uliana; Hrafska, Oryslava; Izhevska, Orysia; Petryshyn, Nataliia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуПрограма і методичні рекомендації «Переддипломна практика» можуть бути корисними науково-педагогічним і педагогічним працівникам, магістрам, студентам економічних спеціальностей, усім, хто цікавиться проблемами організації та проведення переддипломної практики. The program and methodical recommendations "Pre-diploma practice" can be useful to scientific and pedagogical workers, masters, students of economic specialties, everyone who is interested in the problems organizing and conducting pre-diploma practice.Документ Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Коркуна, О. І.; Іжевська, О. П.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z..; Huzar, U. Ye.; Korkuna, O. I.; Izhevska, O. P.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою переддипломної практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. Під час проходження переддипломної практики студенти повинні ознайомитись та проаналізувати організаційну структуру та тип підприємства готельно-ресторанної індустрії, особливості його діяльності в умовах ринку, реалізацію функцій управління, особливості комунікаційного процесу, кадрову роботу, модель забезпечення якості готельно-ресторанних послуг, вміти проектувати основні об’єкти готельно-ресторанного бізнесу та устаткування й обладнання для них, обґрунтовувати інноваційні рішення стосовно розвитку об’єкта дослідження.Документ Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Радзімовська, О. В.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Radzimovska, O. V.; Paska, M. Z.; Huzar, U.Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.Документ Програма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму(2020-02-07) Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Програма виробничої практики для студентів IV курсу факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(2020-03-24) Кафедра готельно-ресторанного бізнесу; Радзімовська, Ольга; Radzimovska, OlhaДокумент Програма виробничої практики для студентів ІІ курсу факультету туризму та студентів факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»(2020-03-24) Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-01) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.Документ Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.Документ Програма клінічної практики для студентів IV курсу факультету фізичної реабілітації та студентів V курсу факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти напрям підготовки 6.010203 “Здоров’я людини”(2016) Кафедра фізичної терапії та ерготерапіїКлінічна практика студентів напрямку підготовки “Здоров’я людини” є інтегральною складовою всієї програми підготовки бакалаврів і проводиться для перевірки та закріплення теоретичних знань та практичних навичок, одержаних під час вивчення основних теоретичних та фахових дисциплін спеціальності та їх подальшого поглиблення і вдосконалення під час роботи в лікувально-профілактичних закладах та реабілітаційних центрах, а також ознайомлення з умовами роботи фахівця зі здоров’я людини /фізичної реабілітації/ у закладах різного підпорядкування, з організацією лікувальної і реабілітаційної роботи, з основами етики і медичної деонтології, для набуття і закріплення навичок педагогічної та просвітницької роботи з пацієнтами та їх близькими.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »