Перегляд за Автор "Paska Mariia"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз впровадження нових технологій обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Вовканич Мар’ян; Паска Марія; Vovkanych Marian; Paska MariiaДокумент Аналітична оцінка проєкту «Сheese Вakery» в умовах сьогодення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Пясецька Єлизавета; Паска Марія; Piasetska Yelyzaveta; Paska MariiaДокумент «Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Німець Андрій; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets Andrii; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Програмне забезпечення, як важливий інструмент в управлінні процесами обслуговування клієнтів у сфері послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Лупуляк Христина; Паска Марія; Lupuliak Khrystyna; Paska MariiaДокумент Розвиток сервісної діяльності у курортних готелях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Грицак Анастасія; Паска Марія; Hrytsak Anastasiia; Paska MariiaДокумент Розробка рецептур соусів з високою біологічною цінністю та новими споживчими властивостями(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Найда Остап; Паска Марія; Тесля Ольга; Naida Ostap; Paska Mariia; Teslia OlhaМета досліджень – підбір та розробка рецептури, для розширення існуючих асортиментів соусів. The aim of the research is to select and develop a recipe to expand the existing range of sauces.Документ Роль креативного кейтерингу у розвитку іміджу закладів гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Дигдалович Марія; Паска Марія; Dyhdalovych Mariia; Paska MariiaМета роботи: з’ясувати роль креативного кейтерингу у розвитку іміджу закладів гостинності. Purpose: to find out the role of creative catering in the development of the image of hospitality establishments.Документ Сучасні тенденції розвитку кав’ярень в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Говда Галина; Паска Марія; Hovda Halyna; Paska MariiaДокумент Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гілецький Іван; Паска Марія; Hiletskyi Ivan; Paska MariiaМета роботи Визначити особливості проектування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікуючих засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог. Objective To determine the design features of a food processing enterprise specialising in the processing of horseradish for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary and environmental requirements.