Перегляд за Автор "Paska Mariia"
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз впровадження нових технологій обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Вовканич Мар’ян; Паска Марія; Vovkanych Marian; Paska MariiaДокумент Аналітична оцінка проєкту «Сheese Вakery» в умовах сьогодення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Пясецька Єлизавета; Паска Марія; Piasetska Yelyzaveta; Paska MariiaДокумент «Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Німець Андрій; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets Andrii; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Моніторинг перших страв львівської кухні в умовах сьогодення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Фик Богдан; Паска Марія; Fyk Bohdan; Paska MariiaМета - моніторинг перших страв львівської кухні для розвитку сфери гостинності. The goal is to monitor the first courses of Lviv cuisine for the development of the hospitality industry.Документ Низькокалорійні соуси як ключ до успіху в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Найда Остап; Паска Марія; Тесля Ольга; Naida Ostap; Paska Mariia; Teslia OlhaМета - розробити й упровадити технологію низькокалорійних соусів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. The goal is to develop and implement a technology for low-calorie sauces for special purposes in restaurants.Документ Програмне забезпечення, як важливий інструмент в управлінні процесами обслуговування клієнтів у сфері послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Лупуляк Христина; Паска Марія; Lupuliak Khrystyna; Paska MariiaДокумент Розвиток сервісної діяльності у курортних готелях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Грицак Анастасія; Паска Марія; Hrytsak Anastasiia; Paska MariiaДокумент Розробка рецептур соусів з високою біологічною цінністю та новими споживчими властивостями(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Найда Остап; Паска Марія; Тесля Ольга; Naida Ostap; Paska Mariia; Teslia OlhaМета досліджень – підбір та розробка рецептури, для розширення існуючих асортиментів соусів. The aim of the research is to select and develop a recipe to expand the existing range of sauces.Документ Роль креативного кейтерингу у розвитку іміджу закладів гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Дигдалович Марія; Паска Марія; Dyhdalovych Mariia; Paska MariiaМета роботи: з’ясувати роль креативного кейтерингу у розвитку іміджу закладів гостинності. Purpose: to find out the role of creative catering in the development of the image of hospitality establishments.Документ Сучасні тенденції розвитку кав’ярень в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Говда Галина; Паска Марія; Hovda Halyna; Paska MariiaДокумент Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гілецький Іван; Паска Марія; Hiletskyi Ivan; Paska MariiaМета роботи Визначити особливості проектування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікуючих засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог. Objective To determine the design features of a food processing enterprise specialising in the processing of horseradish for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary and environmental requirements.