Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Paska Mariia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз впровадження нових технологій обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Вовканич Мар’ян; Паска Марія; Vovkanych Marian; Paska Mariia
  • Документ
    Аналітична оцінка проєкту «Сheese Вakery» в умовах сьогодення
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Пясецька Єлизавета; Паска Марія; Piasetska Yelyzaveta; Paska Mariia
  • Документ
    «Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Німець Андрій; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets Andrii; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
  • Документ
    Програмне забезпечення, як важливий інструмент в управлінні процесами обслуговування клієнтів у сфері послуг
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Лупуляк Христина; Паска Марія; Lupuliak Khrystyna; Paska Mariia
  • Документ
    Розвиток сервісної діяльності у курортних готелях
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Грицак Анастасія; Паска Марія; Hrytsak Anastasiia; Paska Mariia
  • Документ
    Розробка рецептур соусів з високою біологічною цінністю та новими споживчими властивостями
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Найда Остап; Паска Марія; Тесля Ольга; Naida Ostap; Paska Mariia; Teslia Olha
    Мета досліджень – підбір та розробка рецептури, для розширення існуючих асортиментів соусів. The aim of the research is to select and develop a recipe to expand the existing range of sauces.
  • Документ
    Роль креативного кейтерингу у розвитку іміджу закладів гостинності
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Дигдалович Марія; Паска Марія; Dyhdalovych Mariia; Paska Mariia
    Мета роботи: з’ясувати роль креативного кейтерингу у розвитку іміджу закладів гостинності. Purpose: to find out the role of creative catering in the development of the image of hospitality establishments.
  • Документ
    Сучасні тенденції розвитку кав’ярень в Україні
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Говда Галина; Паска Марія; Hovda Halyna; Paska Mariia
  • Документ
    Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гілецький Іван; Паска Марія; Hiletskyi Ivan; Paska Mariia
    Мета роботи Визначити особливості проектування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікуючих засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог. Objective To determine the design features of a food processing enterprise specialising in the processing of horseradish for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary and environmental requirements.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок