Перегляд за Автор "Hiletskyi, Ivan"
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, MariiaМетою цієї роботи є дослідження особливостей розроблення та впровадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) на підприємствах ресторанного господарства.Документ Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, MariiaМетою цієї роботи є дослідження особливостей розроблення та впровадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) на підприємствах ресторанного господарства.Документ Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Сікута, Христина; Турчин, Валентин; Гілецький, Іван; Sikuta, Khrystyna; Turchyn, Valentyn; Hiletskyi, IvanЯкість продукції, послуг займає основне місце у розв’язанні про- блеми підвищення конкурентоспроможності закладів готельного і ресторанного господарства.The quality of products and services occupies the main place in solving pro- problems of increasing the competitiveness of hotel establishments and restaurant industry.Документ Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-09-21) Паска, Марія; Гілецький, Іван; Paska, Mariia; Hiletskyi, IvanЕфективне управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства виокремлює та усуває усі небезпечні чинники, які можуть мати потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігає їх виникненню та мінімізації.Effective management of product quality in restaurants farms isolates and eliminates all dangerous factors that can have a potential threat to the life and health of consumers, and prevents them occurrence and minimization.Документ Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, MariiaМета. Дослідження особливостей і властивостей використання пряно-ароматичних добавок на основі Armoracia rusticana в кулінарії. Goal. Study of features and properties of use of spicy and aromatic additives based on Armoracia rusticana in cooking.Документ Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, MariiaМета. Дослідження особливостей і властивостей використання пряно-ароматичних добавок на основі Armoracia rusticana в кулінарії. Goal. Study of features and properties of use of spicy and aromatic additives based on Armoracia rusticana in cooking.Документ Теоретичні та практичні аспекти використання харчових пряно-ароматичних добавок на основі Аrmoracia rusticana при випіканні хлібобулочних виробів на заквасці(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, MariiaУ нашій роботі проводимо аналіз шляхів використання ферменту лізоциму, при цьому основну увагу приділяємо виділенні і і перспективам використання лізоциму рослинного походження добутого із Хрін звичайний (Armoracia rusticana), а також перспектив його використання в харчовій галузі, зокрема у хлібопекарському виробництві. In our work, we analyze the ways of using the lysozyme enzyme, while we pay the main attention to the isolation and prospects of using lysozyme of plant origin extracted from horseradish (Armoracia rusticana), as well as the prospects of its use in the food industry, in particular in bakery production.Документ Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості(2023-11-07) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, MariiaМетою роботи є аналіз шляхів отримання та використання ферменту лізоциму у харчовій промисловості та безпеці. The purpose of the work is to analyze the ways of obtaining and using the enzyme of lysozyme in the food industry and safety.Документ Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, MariiaМета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства.Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства.Документ Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, MariiaМета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства. Celem pracy jest zbadanie cech rozwoju i wdrażania zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w oparciu o zasady SSR w przedsiębiorstwach branży restauracyjnej.