"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Перегляд "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" за Автор "Bal-Prylypko, L."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.Документ Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Баль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, Н.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.