Удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів під час створення кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета - науково-практичне обґрунтування перспективних напрямів використання в ресторанному господарстві нових м’ясних напівфабрикатів під час створення кулінарної продукції. The goal is to scientifically and practically substantiate promising areas of use in the restaurant industry of new meat semi-finished products when creating culinary products.
Опис
Ключові слова
технологія м’ясних страв, маринади, ресторани, meat dish technology, marinades, restaurants
Бібліографічний опис
Чирка В. Удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів під час створення кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 146–147.