Основні напрями розроблення низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета - розробити технологію низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства. The goal is to develop a technology for low-calorie sauces for functional purposes in restaurant establishments.

Опис

Ключові слова

низькокалорійні соуси, індустрія гостинності, продукти бджільництва, заклади ресторанного господарства, low-calorie sauces, hospitality industry, beekeeping products, restaurant establishments

Бібліографічний опис

Найда О. Основні напрями розроблення низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 123.