Основні напрями розроблення низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета - розробити технологію низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства. The goal is to develop a technology for low-calorie sauces for functional purposes in restaurant establishments.
Опис
Ключові слова
низькокалорійні соуси, індустрія гостинності, продукти бджільництва, заклади ресторанного господарства, low-calorie sauces, hospitality industry, beekeeping products, restaurant establishments
Бібліографічний опис
Найда О. Основні напрями розроблення низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 123.