Розроблення нових технологій автентичних страв у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета - відновити, розробити й упровадити нові технології приготування автентичних страв у ресторані «Бойківська гостина». The goal is to restore, develop and implement new technologies for preparing authentic dishes at the Boykivska Gostyna restaurant.

Опис

Ключові слова

автентична кухня, технологія, популяризація, authentic cuisine, technology, popularization

Бібліографічний опис

Німець А. Розроблення нових технологій автентичних страв у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина» / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 124–125.