Розроблення нових технологій автентичних страв у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета - відновити, розробити й упровадити нові технології приготування автентичних страв у ресторані «Бойківська гостина». The goal is to restore, develop and implement new technologies for preparing authentic dishes at the Boykivska Gostyna restaurant.
Опис
Ключові слова
автентична кухня, технологія, популяризація, authentic cuisine, technology, popularization
Бібліографічний опис
Німець А. Розроблення нових технологій автентичних страв у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина» / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 124–125.