Застосування крафтових технологій дегідратованого продукту для військовослужбовців
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження є розробка крафтового дегідратованого продукту для військовослужбовців, а саме кабаносів із додаванням 10% неактивних білкових дріжджі ExtraCell GSH-HC ПрАТ «Компанія Ензим» Україна. The aim of the study is to develop a craft dehydrated product for military personnel, namely kabanos sausages with the addition of 10% inactive protein yeast ExtraCell GSH-HC from Enzym Company Ukraine.
Опис
Ключові слова
крафтовий продукт для військовослужбовців, кабаноси, дегідратований продукт, craft product for military personnel, cabanas, dehydrated product
Бібліографічний опис
Маслійчук О. Б. Застосування крафтових технологій дегідратованого продукту для військовослужбовців / Маслійчук О. Б., Сімахіна Г. О., Іжевська О. П. // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. – 2025. – № 41. – С. 98–103. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2025-41-12