Формування винного погребу закладу. особливості роботи з винною картою
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
винний погріб, зберігання вина, винна карта, ресторанний бізнес, сомельє, класифікація вин, дегустація, температура зберігання, винний асортимент, wine cellar, wine storage, wine list, restaurant business, sommelier, wine classification, tasting, storage temperature, wine assortment
Бібліографічний опис
Лиса А. Формування винного погребу закладу. особливості роботи з винною картою / Анна Лиса, Ольга Іваніщева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 132–135.