Крафтове виробництво та нутриціологія: синергія для створення харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

крафтові вироби, нутриціологія, інновації, технології, craft products, nutrition, innovation, technology

Бібліографічний опис

Крафтове виробництво та нутриціологія: синергія для створення харчових продуктів / Оксана Топчій, Тарас Буячок, Ольга Степанова, Дарія Мороз // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 232–235.