Крафтове виробництво та нутриціологія: синергія для створення харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
крафтові вироби, нутриціологія, інновації, технології, craft products, nutrition, innovation, technology
Бібліографічний опис
Крафтове виробництво та нутриціологія: синергія для створення харчових продуктів / Оксана Топчій, Тарас Буячок, Ольга Степанова, Дарія Мороз // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 232–235.