Modern meat analogues of cut semi-finished products
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
The aim The use of less refined ingredients is a development that gains traction in recent years. To maintain new innovation in meat analogues, it is imperative to understand the role of each ingredient (refined or not) and their interplay to find alternatives that are better appreciated by consumers. Мета Використання менш рафінованих інгредієнтів - це тенденція, яка набирає обертів в останні роки. Щоб підтримувати інновації в м'ясних аналогах, необхідно розуміти роль кожного інгредієнта (рафінованого чи ні) та їхню взаємодію, щоб знайти альтернативи, які краще сприймаються споживачами.
Опис
Ключові слова
plant protein, meat analogues, vegetarian burger, рослинний білок, м'ясні аналоги, вегетаріанський бургер
Бібліографічний опис
Pergat О. Modern meat analogues of cut semi-finished products / Oleg Pergat, Igor Strashynskyi // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 268–271.