Structural features and formation of the characteristic taste of chicken skin
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
The aim The characteristic taste formation of soft-boiled chicken is closely related to the structural characteristics of chicken skin. Regardless of individual preferences in handling and combining ingredients while savoring cuisine, adding a touch of crispiness and bounce will undoubtedly make it stand out. Мета Характерне формування смаку м'якого курячого м'яса тісно пов'язане зі структурними особливостями курячої шкіри. Незалежно від індивідуальних уподобань щодо обробки та поєднання інгредієнтів під час смакування страви, додавання нотки хрусткої скоринки та пружності, безсумнівно, виділить її серед інших.
Опис
Ключові слова
chicken skin, tensile property, rheology, куряча шкіра, розтяжність, реологія
Бібліографічний опис
Structural features and formation of the characteristic taste of chicken skin / Igor Strashynskyi, Olha Nezhyva, Daria Moroz, Mariia Strashynska // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 272–275.