Перспективність використання гідробіонтів у складі м’ясних крафтових продуктів для системи HoReCa

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

крафтові м’ясні продукти, гідробіонти, нетрадиційні білки, craft meat products, aquatic organisms, non-traditional proteins

Бібліографічний опис

Пасічний В. Перспективність використання гідробіонтів у складі м’ясних крафтових продуктів для системи HoReCa / Василь Пасічний, Євгенія Шубіна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 276–278.