Перспективність використання гідробіонтів у складі м’ясних крафтових продуктів для системи HoReCa
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
крафтові м’ясні продукти, гідробіонти, нетрадиційні білки, craft meat products, aquatic organisms, non-traditional proteins
Бібліографічний опис
Пасічний В. Перспективність використання гідробіонтів у складі м’ясних крафтових продуктів для системи HoReCa / Василь Пасічний, Євгенія Шубіна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 276–278.