Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета роботи Визначити особливості проектування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікуючих засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог. Objective To determine the design features of a food processing enterprise specialising in the processing of horseradish for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary and environmental requirements.

Опис

Ключові слова

хрін, технологія, розчини, horseradish, technology, solutions

Бібліографічний опис

Гілецький І. Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація» / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 293–295.