Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація»
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета роботи Визначити особливості проектування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікуючих засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог. Objective To determine the design features of a food processing enterprise specialising in the processing of horseradish for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary and environmental requirements.
Опис
Ключові слова
хрін, технологія, розчини, horseradish, technology, solutions
Бібліографічний опис
Гілецький І. Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація» / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 293–295.